over ons

Jarenlange passie & ervaring

Vakmanschap betekent de juiste dingen doen op de juiste manier.  Vakmanschap is verantwoordelijkheid nemen, is continu bijleren, is liefde voor het vak, is passie.

CMB Verdeyen is synoniem met vakmanschap. Al meer dan 30 jaar. Met zijn neus voor technologie en elektronica en zijn reguliere bijscholing bij Triumph in Hinckley, weet zaakvoerder Johan & zijn team als geen ander een probleem te detecteren en op te lossen. Een Tovami testbank om inzake motormanagement het allerbeste (koppel, brandstofmengsel, vermogen,…) voor jouw motor te bekomen, onderstreept die passie.

Dit vakmanschap, gekoppeld aan een uitstekende service, zorgen voor die ijzersterke reputatie van CMB Verdeyen als Triumph dealer.   

Expertise & MAATWERK

“Achter elke man staat een sterke vrouw”, luidt het spreekwoord. Bij CMB Verdeyen is dat “er voor”. Letterlijk. Marijke staat immers vooraan in de showroom. Zij helpt met haar expertise de klanten in hun zoektocht naar de juiste Triumph in de juiste configuratie. Of het nu gaat over een motorfiets, een ombouw, accessoire of kledij, Marijke heeft steeds de juiste kennis en het juiste advies.

Zij weet ook als geen ander in te schatten hoe lang een onderhoud zal duren opdat klanten zo efficiënt mogelijk worden geholpen. “Bij mij zijn klanten geen nummer maar een voornaam”, zegt Marijke. “Een warm onthaal en een persoonlijke aanpak zijn ook voor stoere motards belangrijk.”

Jong geleerd & Jong gedaan

Tibo kreeg de liefde voor motorfietsen met de paplepel ingegeven. Zijn vader is immers een fervente Triumph-rijder. Die fijne Triumph-mechaniek fascineerde de kleine Tibo. Reeds op zijn 13de reviseerde hij oldtimer motorfietsen!

Ondertussen groeide zijn passie voor motoren en de achterliggende technieken alleen maar verder. Zo kwam op een dag dan ook de vraag of hij bij ons als jobstudent kon beginnen. Je kan hem nu op woensdag en zaterdag als rechterhand van Johan in de werkplaats aan de slag zien.

Schrijf u in voor
onze nieuwsbrief!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwsfeiten,
onze activiteiten en promoties.

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwsfeiten, onze
activiteiten en promoties.