Selecteer een pagina

De nieuwe Tiger 800-reeks vertegenwoordigt het summum aan technologie met een scala aan nieuwe functies zoals een fullcolour TFT-instrumentendisplay, maximaal zes rijmodi, karakteristieke ledverlichting en verlicht schakelmateriaal op het stuur. Dit alles is toegevoegd aan de uitgebreide basistechnologie van de Tiger, waaronder (uit)schakelbare ABS en tractiecontrole, verwarmde handvatten en zadels, een startonderbreker en USB-/12V-oplaadpunten.

TIGER XC

De band van de nieuwe Tiger 800 XR-familie met het verleden is onmiskenbaar en nu zijn er meer dan 200 upgrades aangebracht inclusief nieuwe technologie met een nieuw fullcolour TFT-instrumentendisplay, een snellere respons van het karakteristieke Triple-motorblok, een kortere eerste versnelling voor een betere offroad-tractie en allroad-acceleratie, en een nieuwe rijmodus ‘Off-Road Pro’ die een belangrijke verbetering offroad vormen. Er zijn twee nieuwe Tiger XC-modellen, die elk zorgvuldig zijn voorzien van een specifiek niveau van technologie en uitrusting, de Tiger’s befaamde toegankelijke en gemakkelijke rijstijl, een verbeterde ergonomie voor de berijder, een meer onderscheidende Tiger-uitstraling en eersteklas afwerking en details. Wat levert dat op? U kijkt naar een Tiger 800 XC-lijn die werkelijk op alle fronten beter is, op de weg… maar vooral daarbuiten.

TIGER XR

Met een achtergrond van meer dan 80 jaar motoravonturen biedt de nieuwste Tiger 800 XR de meest op de weg georiënteerde adventurenreeks met vier nieuwe modellen, die ieder overladen zijn met hun eigen specifieke niveau van technologie en onderdelen. Van drukke straten in de stad tot landweggetjes met lange bochten en kilometers vreten op de snelwegen, de nieuwe Tiger 800 XR-familie legt de lat nog hoger met meer dan 200 upgrades aan het chassis en motorblok en een heel nieuw niveau van technologie, vermogen en functionaliteit voor allroad-comfort voor lange reizen. Iedere adventuremotorrijder zal toegeven, dat je altijd nóg verder kunt rijden, en de Tiger XR gaat verder met een belangrijke stap voorwaarts in het kenmerkende rijgemak, het opwindende Triple-motorblok en de zelfbewuste hoogwaardige stijl.

Share the ride!

Deel deze pagina met uw vrienden!