Selecteer een pagina

De nieuwe 1200-reeks vertegenwoordigt het summum aan Tiger-technologie met nieuwe functies zoals meedraaiende bochtenverlichting, een fullcolour TFT-instrumentenpaneel, tot wel zes rijmodi, volledige ledverlichting, schakelmateriaal met achtergrondverlichting, een ontsteking zonder sleutel en de Triumph-schakelbekrachtiging. Dit alles is toegevoegd aan de uitgebreide basistechnologie van de Tiger, waaronder Triumph semi-actieve vering (TSAS), voor bochten geoptimaliseerde ABS en tractiecontrole, de hill hold-functie en een elektronisch verstelbaar windscherm.

ADVENTURE-REEKS VOOR OFFROAD

Voor motorrijders die alleen het beste willen, het hoogste technologische niveau, een snellere respons van het Triple-blok en verbeterde ergonomie, biedt de 1200 XC-reeks de ultieme offroad-functionaliteit met allroad-comfort. Er is keuze uit twee modellen, de XCX voor avontuurlijk rijden en de XCA voor absolute topspecificaties, die samen een nieuwe reeks vormen om offroad net zo fantastisch te rijden als altijd al op de weg.

ADVENTURE-REEKS VOOR OP DE WEG

De nieuwe 1200 XR is de meest op de weg georiënteerde Tiger ooit. Dit model staat klaar om u overal naartoe te brengen, van uw dagelijkse ritten tot transcontinentale reizen, met een verbeterde ergonomie, de meest geavanceerde technologie ooit, een sterk vernieuwd blok en meer stijl en comfort. Met vier modellen, elk met een eigen specifieke set-up, is de nieuwe XR-reeks gewoonweg groots.

Share the ride!

Deel deze pagina met uw vrienden!