Selecteer een pagina

De nieuwe 1200-reeks vertegenwoordigt het summum aan Tiger-technologie met nieuwe functies zoals meedraaiende bochtenverlichting, een fullcolour TFT-instrumentenpaneel, tot wel zes rijmodi, volledige ledverlichting, schakelmateriaal met achtergrondverlichting, een ontsteking zonder sleutel en de Triumph-schakelbekrachtiging. Dit alles is toegevoegd aan de uitgebreide basistechnologie van de Tiger, waaronder Triumph semi-actieve vering (TSAS), voor bochten geoptimaliseerde ABS en tractiecontrole, de hill hold-functie en een elektronisch verstelbaar windscherm.

EEN NIEUWE MOTORLEGENDE

De nieuwe Rocket 3-serie is uitgerust met ’s werelds grootste motorinhoud voor een productiemotor van 2500 cc, levert het hoogste koppel van een productiemotorfiets en een ongeëvenaarde acceleratie met een prachtig soepel, responsief en ongelooflijk verfijnd rijgedrag. De nieuwe Rocket 3-motorfietsreeks is een klasse apart, met een werkelijk imposante gespierde uitstraling en een prachtige stijl. Door de combinatie van het hoogste specificatieniveau en technologie met de fenomenale handling van Triumph, biedt de Rocket 3 een subliem gevoel en comfort voor dagelijks moeiteloos rijden.

ONGELOOFLIJKE ACCELERATIE EN KOPPEL

De volledig nieuwe 2500 cc driecilindermotor van de Rocket 3 is de motor met de grootste inhoud ter wereld voor een productiemotorfiets en produceert een ongelofelijk hoog koppel van 221 Nm, wat het hoogste is voor een productiemotorfiets. Samen met de ongeëvenaarde prestaties en het opwindende acceleratievermogen levert de Rocket 3 een prachtig soepel, responsief en verfijnd rijgedrag.

Share the ride!

Deel deze pagina met uw vrienden!