Selecteer een pagina

Heb je al veel circuitervaring en wil je je eens goed uitleven? Heb je nog nul circuitervaring en wil je je eerste passen zetten? Heb je een nieuwe Thruxton R en wil je eens testen tot wat jouw Öhlins in staat zijn? Heb je een Tiger of een classic en wil je ontdekken wat je motor allemaal kan presteren op het circuit? Het kan ALLEMAAL.

Deze circuitdag op Zolder is voor IEDEREEN!

PRAKTISCH

De deelnemers worden in 2 groepen verdeeld: “minder snel” en “snel”. Alle rondes worden gechronometreerd. Op basis van deze tijden kunnen de deelnemers van groep worden gewisseld. Zo komen we dan tot evenwichtige groepen waarbij de onderlinge tijdsverschillen niet te groot zijn. De verplichte technische controle van de motoren begint om 7uur. De inschrijvingen op het secretariaat gebeuren tussen 7 en 9 uur. Er worden 5 sessies van 20 minuten gereden. In de paddock van Zolder is een tankstation. Het functioneert alleen met betaalkaart. Op het circuit van Zolder kan je voor een hapje en een drankje terecht in de OTO-Bar.
Pas op! Het gaat om vrij rijden met originele uitlaten of met uitlaten met dB-killer. Max. 95dB en er wordt streng gecontroleerd.

PRIJZEN

Inschrijven kan door 110 euro te storten. Je inschrijving is pas definitief als het bedrag is gestort. Vermeld zeker ook je dealer & of je in de snelle dan wel in de ‘trage’ (minder snelle) groep wilt rijden. Er wordt gereden ZONDER begeleiding; ook in de minder snelle groep.

WAT KRIJG JE?

5 sessies van 20 minuten op het geweldige circuit van Zolder, ontbijtje (koeken & koffie) en water gans de dag door. Daarnaast kan je genieten van de eerste race in de 90’S ENDURANCE CUP en de eerste race in de TWIN CUP. Een hele dag motorsport!

Plaatsen zijn beperkt dus wees snel. Mail naar johan@cmb-verdeyen.be.

Volg de Facebook Event pagina voor de Circuitdag op Zolder!

Share the ride!

Deel deze pagina met uw vrienden!