Selecteer een pagina

DONKERDER, RAUWER, KRACHTIGER – De nieuwe Bonneville Bobber Black voert de legendarische Bonneville-lijn op tot grote hoogten,met een nog uitgesprokener karakter, met nog meer spierballenvertoon en een sinistere, duistere stijl, alles nu nog hoger gespecificeerd.

NU NOG MEER KARAKTER – Het karakteristieke, gestripte bobber-silhouet, met een nog agressievere, krachtiger uitstraling. Het dikkere, 16 inch-voorwiel, de dubbele remschijven en de meer gespierde voorvorken van 47 mm, geven de motorfiets een nog imposantere, niet te missen aanwezigheid.

NU MET EEN NOG DUISTERDER, ‘ STIJL –De customstijl die u van een echte bobber verwacht, nu met nog meer karakter. Volledig verduisterde designdetails met luxe badges. Luxueuze afwerkingsdetails, inclusief zwart gelakte schuin afgesneden uitlaatpijp, zwarte verchroomde koplamprand, zwarte naven, stuurstang, motorkappen en een unieke, zwarte zadelsteun.

NU NOG HOGER GESPECIFICEERD Met geheel nieuwe meer gespierde en zwaarder gespecificeerde Showa-cartridgevorken van 47 mm en nieuwe, in zijn klasse onovertroffen voorremmen, met dubbele remschijven en axiale remklauwen met 2 plunjers van Brembo. Standaard met multifunctionele full-LED-koplamp en cruisecontrol.

Share the ride!

Deel deze pagina met uw vrienden!